söndag 11 oktober 2009

Min nya oas

Hej!
Här kommer en bild från vår nya trädgård som visar vattenfallet och fiskdammen i sommarskrud. Bilden har jag lånat av mäklaren eftersom jag fortfarande inte kan ladda ner bilder från min nya kamera till datorn. Måste skaffa mig ett nytt program som klarar av RAW-kopior. Lovar att lägga upp egna bilder när jag kan.
Flytten närmar sig nu med stormsteg. Vi får tillträde den 23:e oktober, gissa om vi längtar.
Nu har jag mätt upp allt man kan mäta i huset för att kunna veta vad vi kan ta med oss och vad vi måste sälja/ge bort. Ältar som bäst om vi skall måla taket i stora rummet vitt eller lämna det vitlaserat. Har fått för mig att det skulle bli mycket ljusare och reflektera ljusen bättre om vi vitmålar det. Är ni för eller mot?
Försöker också bestämma oss för eventuell fondtapet i sovrummet. Jag har hittat en möjlig kandidat: Nora i beiga toner, från Sandbergs tapeter. Kombinerat med ljusbeiga väggar så tror jag att det skulle bli väldigt vilsamt. Nu finns det en garderobsvägg med spegeldörrar som skall ersättas med draperi i något tungt typ som matchar väggarna. Tips om bra tyger emottages tacksamt!
Stora kramen till er alla,
Maria

Välkommen !

Så kul att Du tittar in! Här får du se bilder från vårt nya hem med dess underbara trädgård, vårt sommartorp och lite annat smått och gott. Du får gärna lämna en hälsning.
Kram