onsdag 23 december 2009

GOD JUL

Bild lånad från Martha Stewart
Jag vill önska er alla en riktigt
GOD JUL

Kram Maria

söndag 6 december 2009

Mys vid vedspisen

Hej!
Nu har jag äntligen hittat kabeln till min gamla kamera så jag kan börja ta bilder från vårt nya hus. Igår hade vi inflyttningsfest för våra vänner, familj och gamla grannar. Det blev en mysig kväll med mycket tjo och stim från barnen. Det blev verkligen så bra som vi hade trott med det kombinerade köket och allrummet. I vårt gamla hus så stod jag oftast ensam vid spisen i köket medan gästerna har suttit i vardagsrummet, men nu med det öppna köket och bardisken så kan jag umgås med gästerna samtidigt som jag stökar i köket.
Vi har fortfarande några kartonger kvar att packa upp men dem har vi stuvat undan i det utrymme som sedan skall bli gästrum. Vi får beta av dem en efter en.
Jag är verkligen less på det mörka vädret, var har solen tagit vägen? På min födelsedag så var det vacker rimfrost på träden och vi fick några timmar av solsken men efter det så har jag inte sett röken av solsken. Jag skulle så gärna ta fler bilder innifrån huset med det finns helt enkelt inte tillräckligt med naturligt ljus.

Gjorde ett försök att ta kort på vår vedspis, ni får ursäkta den suddiga effekten!
Hoppas att ni har haft en mysig andra advent. Imorgon ska jag börja arbeta på en ny arbetsplats efter 1,5 år mammaledighet: GULP! Jag har en hel fjärilskoloni i magen!
Största kramen till er,
Maria

Välkommen !

Så kul att Du tittar in! Här får du se bilder från vårt nya hem med dess underbara trädgård, vårt sommartorp och lite annat smått och gott. Du får gärna lämna en hälsning.
Kram