torsdag 3 juni 2010

Sovrummet

Hej mina vänner!
Nu går jag omkring i min trädgård och njuter av naturens gåvor. Varje dag upptäcker jag någon ny blomma. Enligt lagen om alltings dj-lighet så glömde vi kameran hos svärföräldrarna så jag kan inte ta några bilder för att visa-TYPISKT!
Äntligen så har jag så många blommor att jag kan ta in färska blomster varje dag utan att det fattas i trädgården-UNDERBART!
Just nu så har jag 2 vita syrenbuketter som sprider väldoft i allrummet.

Idag så bjuder jag på bilder från sovrummet.

Vi tapetserade om en fondvägg när vi flyttade in. Det är tapeten Nora från Sandbergs tapeter. Vi ville ha en tapet med stiliserade blommor som fortfarande var vilsam för ögat och föll för denna. Jag tycker att den passar så fint med sänggaveln. Överkastet hittade jag för många år sedan på Solgården och jag ledsnar aldrig på det.

Tavlan hittade jag på Formex-mässan och smugglade ut. Visst är texten fyndig ;)

I helgen åker jag till Göteborg för en tjejhelg. Ett besök på Atmosphere och födelsedagsmiddag för S på Ritz står på schemat. Annars tänkte jag bara strosa runt och mysa med  barnas kusiner. Jag hoppas bara att jag piggar på mig från bihåleinflammationen som har däckat mig i veckan.

Stora kramen till er,
Maria

Välkommen !

Så kul att Du tittar in! Här får du se bilder från vårt nya hem med dess underbara trädgård, vårt sommartorp och lite annat smått och gott. Du får gärna lämna en hälsning.
Kram