måndag 31 januari 2011

Den som väntar på något gott...

Och då menar jag inte mitt första inlägg på väldigt länge utan

MIN LAMPA

Jag förälskade mig ( om man nu kan göra det i armatur ?) i denna lampa för många år sedan då jag såg den i ett reportage från Maries- Min Lilla Veranda- kök och sedemera "live" hos Ingrid på Atmosphere.
Tyvärr hade jag varken platsen eller pengarna just då men NUUUU.
Årets julklapp från mig och min man till oss själva var denna skönhet som vi hämtade hos Ingrid en av de första dagarna på det nya året.
Det blev lite svettigt med byte av reservdelar, men skam den som ger sig...

Idag var elektrikern här och monterade ner en av de förhatliga spottskenorna och kopplade in strömmen på den nya lampan. Eftersom vi var tvungna att dra en sladd från kontakten i taket till bjälken där lampan sitter så tänkte jag att man lika gärna kan använda en riktigt fin textilsladd. Som tur är så har jag vänner med god smak som spar på det de inte gör av med , så Nina skickade en bit svartvit sladd som passade perfekt -Tack!

Här ser ni delar av loftet som ligger över A's rum. Det är som ett eget litet kryp in/klättra upp med inbyggda bokhyllor som balustrad, farmors älskade Malmstensfåtölj och en gästsäng.
Vitrinskåpet ska upp på väggen. Vi måste bara förstärka väggen först...

Jag har börjat läsa trädgårdsböcker för inspiration och njuter att fågelkvittret.
Snart kommer våren!!!
Tills dess så får man frossa i tulpaner och pärlhyacinter.

Stora kramen
från Maria

Välkommen !

Så kul att Du tittar in! Här får du se bilder från vårt nya hem med dess underbara trädgård, vårt sommartorp och lite annat smått och gott. Du får gärna lämna en hälsning.
Kram