måndag 15 november 2010

Trädgårdsinspiration

Hej!
Jag har den otroliga turen att bo nära två av Stockholms bästa handelsträdgårdar: Zetas och den lite mindre och mysigare Hannas Trädgård.
Igår kände jag ett behov av lite inspiration, nu när alla löven har fallit, så jag rymde till Hannas för att njuta en stund i höstmörkret.
Det var precis innan stängningsdags och mörkret hade börjat falla, men jag kunde ändå inte låta bli att ta några bilder med min mobil för att få visa er.

Välkomna in!
 De har öppet till den 23:e december och 1:a advent har de julmarknad.
Titta in på hemsidan för mer information.

Vem har sagt att man inte kan njuta av ett lusthus på hösten?

 Så mycket fint. Jag skulle vilja ta med allt hem! Nu när det snart är 1:a advent så man får börja pynta jul utan att folk tror att man är tokig....
Här inne har ni chansen att skapa er egen julgrupp med gott fika i magen. Tänk så mycket inspiration man skulle få i en sådan vacker miljö.

 Och vad kom jag hem med då?

 Jo, en vit hyacint i en fattigmanssilvervas.
Den pryder nu min hylla med ljusstakar.
Lite måste man ju få pynta, eller hur ?

Just nu vräker regnet ner så julinspirationen flödar inte direkt...

Hoppas ni får en härlig vecka,

Kram Maria

2 kommentarer:

  1. Hej Maria!

    Vilken trevlig handelsträdgård, där har jag inte varit. Zetas brukar få sig ett besök eller två av mig per säsong. Jag bor ju inte så långt bort, men jag är sällan på turne. Det är alltid så mycket runt omkring mig här hemma ; )

    Jo nog kan man säga att det regnar. Det har stått som spön i backen hela dagen. När jag skulle ner och hämta barnen så snöade det till och med!!! Den här månaden är inte min favoritmåndad direkt. Men nu har det ju redan gått två veckor av den så vi är på god väg mot en trevligare måndad ; )

    Visst frågade du mig om något för ett tag sen på min blogg. Jag har haft så lite tid över till bloggen ett tag och inte hunnit läsa och eller svara på frågor. Var det om tips på loppisar runt oss? Fråga mig gärna igen så ska jag försöka svara dig.

    Ha nu en fortsatt bra vecka själv trots vädret. Idag har jag hämtat in tre av mina sju flyttkartonger med julsaker. Ska ta och rensa i dem, sju är väl kanske att ta i *skrattar*.

    Stor kram till dig!

    Karin

    SvaraRadera
  2. Hej vännen!

    Härligt inlägg! :-) Nu längtar man verkligen till våren!
    Klart vi ska ses snart igen, hojta till via sms när du har vägarna förbi stan så hittar vi på´nåt :-))
    Kram kram!
    //Magdalena

    SvaraRadera

Åh, så kul att du ville skriva en rad eller två! Tack, det betyder så mycket för mig!

Välkommen !

Så kul att Du tittar in! Här får du se bilder från vårt nya hem med dess underbara trädgård, vårt sommartorp och lite annat smått och gott. Du får gärna lämna en hälsning.
Kram