onsdag 13 maj 2009

Teknikproblem

Hej!
I helgen hade jag lite extra tid över och passade på att förbereda ett inlägg. Tänkte att det kunde passa att publicera idag, men då blev det daterat till den 11/5 och hamnade därför EFTER gårdagens inlägg. Idiotiskt! Om någon vet hur man kan kommer runt detta så får ni gärna skriva o berätta!
Summan av kardemmuman: Dagens inlägg (förutom denna svavelosande tirad) ligger efter tävlingsinlägget från igår!

Ha en bra dag,

kram maria

5 kommentarer:

  1. Gå in under redigera inlägg och klicka på redigera på det inlägget du vill ändra (i ditt fall den 11/5). Längst ner i inlägget finns det en blå länk som heter alternativ för inlägg. Där kan du välja datum och tid för när du vill att inlägget ska publiceras. Hoppas detta kan hjälpa.

    Kram Josefin

    SvaraRadera
  2. Ser att du redan fått svar på din fråga här ovan. Det är inga konstigheter att ändra datum och tid för inläggen. Därmed kan du också publicera bilder i "förtid" som sedan blir publicerade tex två dagar senare osv. Det är jättebra om man tex ska resa bort någon vecka och inte vill skylta med det på bloggen :) Smart va!?

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  3. Tack Josefin och Jenny!
    Jag har varit så irriterad på att man inte kan göra flera inlägg på en gång. Nu blir det andra bullar hos mig *skrattar*!

    Kram
    Karin
    *Ingen tekniker i mig inte*

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Det är första gången jag är inne på din trevliga blogg.
    Jag har haft samma problem som du med blogginläggen och det har jag tagit upp med min datorkunniga son men han tyckte också att det var konstigt men nu har vi fått svar från en expert på omrdået. Kanonbra!
    Kirchkålen är ett annat problem som jag delar med dig men det är inte mycket mer man kan göra än att gå och rycka upp dem vartefter de kommer upp.
    Ha det gott!
    Maria

    SvaraRadera
  5. Vad kul att du tittade in hos mig, ja det är roligt när tapeter och andra saker kommer tillbaka i ny tappning.

    Vi har sparat två av våra kattvindar till förvaring man behöver det även om det är lockande att göra rummen större.

    Vilket fint porslin du hittat, tänk att det är så vackert efter 100 år.

    Ha det så bra, Kram Rebecca.

    SvaraRadera

Åh, så kul att du ville skriva en rad eller två! Tack, det betyder så mycket för mig!

Välkommen !

Så kul att Du tittar in! Här får du se bilder från vårt nya hem med dess underbara trädgård, vårt sommartorp och lite annat smått och gott. Du får gärna lämna en hälsning.
Kram